SZOLGÁLTATÁSOK

DOBOZTERVEZÉS

Termékeink a FEFCO nemzetközi szabványnak megfelelően készülnek.

Nézze meg a termék kategóriákat. Az itt elérhető standard doboztípusok orientáló jelleggel mutatják be a nemzetközi standard szerinti választékot! Válasszon ezek közül, vagy álmodja meg a saját dobozát!

KARTONDOBOZ GYÁRTÁS

A teljesen egyedi konstrukciók mellett az alábbi dobozok találhatóak meg jelenlegi portfóliónkban:

Ipari dobozok, -rekeszek, -tárolók, raklap méretű dobozok, pizzás-, calzones-, hamburgeres dobozok, kínáló dobozok, tortás, süteményes dobozok, italtartó (dísz)dobozok, tálcák, egyéb termékek, díszdobozok.

A méretekről és az árakról, valamint további információkról érdeklődjön telefonon, e-mailben vagy adja le megrendelését webshopunkban.

Emellett egyedi feliratok, logók grafikájának elkészítését, szitázását, nyomtatását és a termékek megrendelőkhöz való szállítását is vállaljuk.

Arrabonapack doboz

TERMÉKEINKRŐL BŐVEBBEN

Ipari dobozok, rekeszek, tárolók

Gépparkunk lehetővé teszi kismérettől ipari méretig terjedő  csomagoló dobozok, rekeszek és speciális kialakítású dobozok  tárolók teljes körű gyártását.

Raklap méretű dobozok

A piaci igényekhez igazodva, nagyszabású fejlesztésnek köszönhetőn 2019 júliusától már extra nagy, raklap méretű dobozokkal is ki tudjuk szolgálni vásárlóink kéréseit.

MÉRETEK

Külméret Belméret
1200×800×1000 mm 1194×794×994 mm
1200×800×600 mm 1194×794×594 mm
1200×800×800 mm 1194×794×794 mm

Pizzás, calzones, hamburgeres dobozok, street food tálcák

Amennyiben letört sarkú, vagy szögletes pizzadoboz érdekli, 22-50 cm közötti méretig mindegyik legyártásában tudunk Önnek segíteni. Egyedi méretű pizzás vagy streetfoodos dobozok megalkotásában is állunk rendelkezésére. Akár natúr dobozról  akár egyedi feliratról legyen szó, megvalósítjuk!

Sütőipari dobozok

Legyen szó a legapróbb finomságok gyűjtőcsomagolásáról, vagy darabonkénti óriástermékek tárolásáról, mi minden megoldásban tudunk segíteni.
Tálaló és kínálótálcák- dobozok, füles tervezésű tortadobozok  vagy akár hűtőben egymásra helyezhető sütisdobozok különböző méretekben és anyagszínben igény szerint  feliratozva elérhetőek.
Cukrászatok figyelmébe ajánljuk, de tökéletes megoldás esküvőre, születésnapra vagy bármilyen rendezvényre.

Italtartó (dísz)dobozok

Tegye egyedivé céges rendezvényeit – akár saját grafikával ellátott – italos dobozokkal.  Különböző méretű szörpös, sörös, boros, pálinkás dobozaink tökéletes  kísérői az Ön által megtervezett ajándéknak.

Tálcák

Széles méretválasztékkal, változatos felhasználhatósággal érhetőek el tálcáink, akár önálló kínálóként vagy csomagoláson beüli megoldásra is.

Élelmiszeripari csomagolások

Mézes lekváros üvegek dísz és gyűjtőcsomagolásaira, térelválasztókkal készítünk megoldásokat. Nézze meg sajtos dobozunkat…

Dísz- és ajándékdobozok

Ékszerek, dísztárgyak, illatgyertyák, bögrék csalk a képzelet szabhat határt az álmainak. Mi becsomagoljuk…

Egyedi dobozok

Cípösdobozok, speciális formájú és kialakítású dobozokkal állunk rendelkezésükre.

Dream box

Ha egyik kategóriában sem találta meg álmai dobozát, keressen bennünket bizalommal.  Megvalósítjuk azt.

Doboztöltő háló

Újrahasznosított kartonokból készült környezetbarát kitöltő anyagokat gyártunk. Köbméteres kiszerelésben. Kérje ajánkatunkat.

BÉRMUNKA

Ipari partnereink számára vállalunk dobozgyártás komplett vagy részfeladatait, amivel kapacitáshiányukat segítünk kezelni. Ilyen feladatok: réselés, stancolás, ragasztás, elválasztók gyártása, kisebb sorozatok teljeskörű gyártása, szitázás, nyomtatás.

Termelőcégek részére új projektek indításánál vagy kisebb sorozatok gyártása esetére kínáljuk rugalmas megoldásainkat.

TANÁCSADÁS

Anyagválasztásban, konstrukció tervezésben is segítünk!

Ha még nem döntötte el, vagy akár nem tudja milyen dobozra lenne szüksége mutatunk alternatívát meglévő termékekre, már legyártott termékek bemutatásával, vagy új konstrukciót tervezünk, végig szem előtt tartva, hogy az eredmény a leggazdaságosabb, illetve igényeihez illeszkedő megoldás legyen.

LOGÓZÁS

Logóztassa csomagolóeszközeit, hogy jól azonosíthatóvá váljon a potenciális vendégköre számára! Opcionálian akár logója megtervezésében is állunk rendelkezésére! 

Szitanyomás vagy nyomtatási technikával a megrendelő által kért logóhoz klisét késztünk és azzal nyomtatunk, illetve szitázunk legyártott dobozainkra.  Nyomtatással egyszínűen, szitázással akár két színnel is tudunk logózást vállalni. Jelenleg elérhető színeink: zöld, piros, fekete, kék. 

 

SZÁLLÍTÁS

Cégek és magánszemélyek részére a megrendelés mértékétől függően egyedi megállapodás alapján szállítunk. Fix szállítási napokon a pizzás és ételes dobozok kiszállítása ingyenes Győr és környékén!

ÚJRAHASZNOSÍTÁS – TÖLTŐANYAG

 

Fontos számunkra a környezettudatosság ezért a fel nem használt kartonokat újrahasznosítjuk és töltőanyagot készítünk belőle.