Újabb mérföldkövek az Arrabonapack Kft. életében

2020. nov 21.

Megbízható, környezetbarát, innovatív cég a dobozgyártás területén

A közelmúltbeli tulajdonosváltást követően újabb fejlesztéseket hajtott végre az Arrabonapack Kft. A vállalkozás webshop indítással, új környezetkímélő gépbeszerzéssel, munkaerő bővítéssel, termékpaletta fejlesztéssel, valamint a Bisnode tanúsítvány megszerzésével igyekszik eleget tenni a kor kihívásainak a járvány időszak alatt is.

Az Arrabonapack lassan két évtizede gyárt és értékesít a FEFCO nemzetközi szabványnak megfelelő csomagoló karton dobozokat valamint tárolókat a legkisebb mérettől a legnagyobbig. A vállalkozás számára kiemelten fontos, hogy alapanyagait olyan cégtől szerezze be, akinek szintén elsődleges a környezetvédelem és az újrahasznosítás. „A vásárlóink, partnereink biztosak lehetnek abban, hogy a dobozainkat részben újrahasznosított alapanyagokból állítjuk elő és az alapanyag 100 százaléka fenntartható forrásból származik „– tájékoztatott Tóth Renáta a cég ügyvezetője. Gépparkjukat az újrahasznosítás jegyében új géppel bővítették, amellyel a felesleges kartondobozokból, csomagoló és kitöltő-anyagot gyártanak.

A járványhelyzet következtében kialakult házhozszállítás előtérbe kerülésével, felkészülten várják a megnövekedett igényeket a vendéglátós, a street food vállalkozások részéről. „Az élelmiszerek csomagolásához változatos formában, különleges, egyedi megoldásokat kínálunk „– hangsúlyozta az ügyvezető

A cég büszke arra, hogy mára már nem csak hazánkból érkeznek megrendelések hozzájuk, hanem a környező országok nagy múltú családi vállalkozásai közül sokan tőlük szerzik be csomagoló anyagaikat. „Gyógyszeripari termékek és egészségügyi maszkok csomagolására is használják termékeinket „– hívta fel a figyelmet dobozaik sokrétű hasznosítására Tóth Renáta.

Az ügyvezető örömmel számolt be arról is, hogy az Arrabonapack Kft. megkapta a Bisnode nemzetközi cégminősítő tanúsítványát, amelyet a pénzügyileg legstabilabb cégeknek ítélnek oda. A vállalkozás a Bisnode legmagasabb AA (dupla A) tanúsítványát kapta nyerte el, amellyel Magyarországon csupán a cégek 1,75 %-a rendelkezik.  Ez a tanúsítvány azt jelzi, hogy az Arrabonapack-kal kialakítandó üzleti kapcsolat pénzügyi kockázata nagyon alacsony.

„Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony. Hisszük, hogy a tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban” – emelte ki az ügyvezető. A Bisnode tanúsítványra sem pályázni sem jelentkezni nem lehet, ez a minősítés szigorúan szakmai szempontok alapján történt, így ez az elismerés valóban pozitívan különbözteti meg az Arrabonapack Kft.-t a piacon.

„Azzal, hogy a Bisnode független szakértőként ismerte el a cég stabilitását, azt az üzenetet közvetíti, hogy jó úton járunk a cég működtetésében, fejlesztésében.” – zárta gondolatait Tóth Renáta ügyvezető.

 

Elérhetőségek:
Arrabonapack Kft. Győr, Koroncói úti major.
info@arrabonapack.hu
www.arrabonapack.hu